Om Oss

Om 3D-optikristall

Vi på 3D-optikristall har under året fått nöjet att göra bland det roligaste som finns, med den nyaste laserfinallasertekniken, att producera och leverera kristaller till er, privat personer, fotografer, företag, Idrottsföreningar, olika husdjursföreningar och klubbar.

Vi försöker jobba rikstäckande genom att samarbeta både med säljare och fotografer nära din stad, vilket innebär att du alltid har nära till professionell hjälp.

Vårt mål är att på bästa sätt uppfylla dina önskemål som kund, vi tror detta skapar en stabilitet och goda förutsättningar för fortsatt positiv utveckling.

Vårt motto och våra ledord:

Rätt favoritbild i rätt tid! Ett minne för livet i kristall!
Rätt kvalité till rätt pris!

En kristall som håller för evigt!

Vi vill att våra kunder skall uppleva ”rätt kvalitet” i all kontakt med oss, från planering av 2D eller 3D omvandlingen till leverans, support och betalning. Om det uppstår frågor och synpunkter har vi alltid tid att hjälpa dig.

En förutsättning för att vi ska lyckas är den goda dialogen vi har med våra kunder. Därför lyssnar vi mer än gärna på Dina synpunkter. Det gör att vi hela tiden kan utveckla våra tjänster och produkter som svarar mot marknadens behov, krav och inte minst Dina förväntningar.

Välkommen till oss på 3D-optikristall